TuncaEskiyerli
Yeni üye
grego' Alıntı:TuncaEskiyerli' Alıntı:grego.. sonisfer de sadece elektrik kablolarının dizilişini gördüm oda bizimle almanlar arasındaki farkı gösteriyor valla.. bizde arapsaçı gibi gider herifler nerdeyse bi 50 kabloyu yanyana dizmiş ve çekmişler köşeyi bile yanyana dönüyo kablolar bozulmadan keşke fotoğrafını çekseydim.
Tunca, Staras'da da oyledir. Bir daha is yapma imkani bulursan dikkat et.
Gorecegin su asagidaki gibi bir manzaradir. Bu yurtdisindan bir is, Staras'a ait degil.
![]()
Ben Staras la daha evvel çalıştım. Malzeme parklarını ve yaptıkları işleri beğenirim.
Hatta Starastan ayrılıp şu anda önemli işler yapan bi çok şirket var Kontrol ve CTI gibi.
Benim bu alanda çok işim olmasada sahipleriyle iyi ilişkiler içinde olduğum için Park (Yavuz Toraman) ve Kontrol le (Gökhan Sontuna) çalışmayı tercih ediyorum. Geçtiğimiz senelerde Parkla bir konser için ekstra 2 sahne kurduk sponsor için led ekranlar koyduk trusslar vs vs. son dakika çıkan ekstra isteklerde sağolsunlar hiç kırmadılar hiç ağızlarını açıp birşey demediler. Sonrasında Kontrol ve Park ın beraber çalıştıkları bir lansman ve kutlama gecesi yaptım. Kontrol le bir büyük satış toplantısı yaptım. 3 toplantıda CSG ile çalıştım. Bu birazda şundan ellerinde malzemeleri iyi biliyorum ve isterkende bana şu toplantıya 10 tane şundan 5 tane bundan diyerek direk elindeki malzemeyle isteyebiliyorum.
Bu arada Antalya Gözde Müzik i de severim.
Sonisphere de rejiyi erişimle beraber ben kurmuştum. Malzemeyi ve ekibi erişim temin etti bense kurulumla ve detaylarla ilgilendim. Extra tele lensler, kamera pozisyonları kablolama ihtiyaçları ve yönetmen temini gibi. 2011 sonisfer için de şimdiden çalışmaya başladık.