[Eski] Yeni PC ne getirir?

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
firestorm' Alıntı:
Resmen iMAC daha ucuza geliyor PC' den. Yarın alırım yenilikten korkmasam.

Yalnız MAC ile PC arasında çok fark var. Şimdi sen win7 ye geçmeye korktun. Mac'e geçme bence. :D

Ama Mac candır, kandır.

Yeni PC, eski PC'nin getirdiği problemleri eninde sonunda getirene kadar seni bi süre idare etmekten başka bir şey yapmaz.

Bence Mac al ve bir daha arkana bakma.

"once you go Mac you never look back" Albert Einstein.

:lol:

Yiğit benden sana tavsiye iMac alma. iMac yerine Pc al.
Mac almayı düşünüyorsan Mac Pro'dan aşağısına bakma hele iMac'e hiç bakma.

:lol:

Abiler kesinliklikle alacaksam o PC olacak. Tam 3 yıl 15 gün olmuş bu PC' yi alalı. Önceki de 3 yıldı. Demek ki 3 yıla bir eskitiyorum ben PC'yi. Ama bununla idare edebilirsem düşünürüm mac. Tabii bir yandan oyun da oynayan bir insanım. Bu kısım da etken.

Bu arada merak ettim. iMAC' in performansı kötü mü? i7 işlemcili 8gb Ram' li bir imac neden tercih edilmesin?

iMac'lerde de artık desktop CPU var, neden alınmasın ki? Quad core i5 ya da i7 var.

Mac Pro'nun genişleme imkanı var, eyvallah ama ben 2008 Macbook (C2Duo 2.4 Ghz) ile 40 kanal çalışabiliyorken yeni iMac'ler ne tür bir proje için yetersiz kalacak?

Belki de hiç ihtiyacım olmayacak bir işlemci gücü için Mac Pro'ya o kadar para vermeden önce bir değerlendirme yapmak lazım.

i7 işlemcili 21,5" ekranlı iMAC' i internette bulamıyorum. Fiyatına bakmak istiyordum. Bana kod yazdı mağazada çalışan çocuk ama bu ZOM5QI7 kodu ile aradım bulamadım.

Yeni quad core iMac'ler daha gelmemiştir abi. Ancak Apple Store'dan bakarsan 1699$ fiyatı var. i7 işlemciler opsiyonel. O yüzden genelde i5 konfigürasyonlu makina ve fiyatları bulursun genelde.

Nasil bir upgrade yapmak istersinki?

- macbook promu alali 4 sene oldu henuz bir kere formatlamadim veya bir tamir gerekti ve.cok.agir kullaniciyim. Onlarca pc.topladim ve asla.bu kadar gitmedi hic biri.
- o fiyata o ekranla bir pc.alman zor. Zaten alsanda o hep bir.windows makinesi olacak osx degil
- butun maclerde windows kusursuz calisnakta o yuzden oyun oynamak problem degil.

Yiğit, direkt bırak bence PC'yi şu aşamada. Bir windows kurarsın, oyundu ıvırdı zıvırdı hallolur. Mac tarafını açtığında tertemiz DAW sistemin çalışır durumda seni bekliyor olur.

iMac konusuna katılıyorum. iMac alacağıma Macbook Pro alır ona external ekran eklerim. Bütçe varsa en düşüğünden Mac Pro'ya yürü.

Ayy Yigit abi amma naz yaptin haa, gorende fakir fukara sanir satsan pmc leri sifir 2 tane alirsin :lol:

Valla ben soylemistim ama yeni nesil macbook pro 13' aldim, i5 islemcili 4gb ram var. Yok boyle birsey ya neden onceden gecmedim diye kendime kiziyorum. Iphone da da ayni on yargi vardi simdide iphone dan baska telefon almam abi adamlar yapiyor. Alet in acilmasi bir kac saniye suruyor, ekran desen cillop gibi uygulama acman, mesela cubase 5 sn ye falan bunu hangi pc yapar soyle bana :) Apple in saglam bi reklam parasi odemesi gerekli bana.

PMC' leri satarsam philips masaüstü hoparlörleri ile çalışırım Mac ile. :)

Şu an hiçbir şekilde Mac alamam. Ancak elimdeki PC ile şu dönemi (belki kışa) atlatabilirsem sonrasında alırım, severim, alışırım ve vazgeçemem. O zaman olur işte o pro mac. Ben istemiyor muyum sanıyorsunuz? Hep imrene imrene... :evil:

Ama bu yeniliğin sırası değil. Alıp anında çalışmaya başlayamam ben onla. Çok yabancıyım yani bildiğiniz gibi değil. Aksamaması gereken işlerim var. Windows ve Cubase yükseltmek bile canımı sıkıyor aslında ama napalım...Eninde sonunda olacaktı derim.

Tabii yine de yeni PC almama şansımı zorlayacam ama çok çok ucuza alabildiğim bir bağlantı buldum. Bilemiyorum. Ben buna bir uyumaya karar verdim. :)

Aman ha Apple'ı kötülediğimi düşünmesin kimseler sıkı Mac ve iPhone kullanıcısıyımdır. Ama iMac'lerden canı yanan bir adam olduğum içim uyarmak durumunda kaldım.

Not: Pc'de kullanıyorum hiç tamire götürmedim daha. :) Format bizden.

Firestorm bunlardan alsana. Çok güçlü diyorlar. :)

iftekirdekpt0.jpg

firestorm' Alıntı:
:lol: :lol: :lol:

Aynı modelin karpuz çekirdekli olanı daha iyi abi. Nano teknoloji. :aynen:

Ben incir çekirdeklisini düşünüyorum.

Neyse. MAC tabii ki muhteşem ama Win7'de gerçekten sorun yaşamazsın. Windows serisinde seni alışkanlıklarını değiştirecek hiç bir şey yok. Kullanım açısından XP neyse Win7 de aynı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri