Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
djem' Alıntı:Iblis' Alıntı:Tahminim cd'ler hic birsey yokmus gibi kopyaliyor sonra bilgisayarina taktigin zaman okunmuyor.
Not: En son Nero'da bu problemi yasadim. Cd'leri gecici olarak disable eden bir program kullanmistim ondan sonra kayit etmemeye basladi cd'leri.
evet iblis olay aynen boyle cereyan ediyor. problemsiz basiyor ve hatta koyuyorum okuyor ve icindekileri gosteriyor ama calistirmaya gelince tissss..
bende nero kullaniyorum ama dedigin olayi anlamadim (cdlerin disable olma durumunu)
neyse formattan daha iyi bi cözüm bulursan duymak isterim zira hem maddi hem manevi kayip cok can sıkıyor![]()
..
Bendede bir adet phlips dvdrw 1640P var.Bunu vatan computerden alýrken yanýnda nec de vardý.Nec'e güzven olmaz diye ve Philips daha pahalý daha iyidir diye philips almýþtým :lol:ilterocktive' Alıntı:Senin DVD yazici amma pimpirikliymis yav.
Daha yeni bir NEC aldim (ND-3520A), tum CDleri DVDleri hiristiyan-musluman demeden yaziyor.
bonder' Alıntı:Chief, abi daha onceki avatarin daha iyiyde be![]()
Chief of the BASS' Alıntı:bonder' Alıntı:Chief, abi daha onceki avatarin daha iyiyde be![]()
Bu nasıl kardeşim? Beğendin mi?![]()