Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
NEXO piyasadaki en pahali kabinlerden biri.Para on planda ise neden NEXO?(bkz. Ertekin Aralik 2006 Listesi)Para ön plandaysa HK,NEXO, gibi markalara yönelmen lazım.
Bu feedback onleyiciler nedir? X frekansi sonsuz donguye girince X-100 x+100 frekanslari arasini ucuran versiyon mu? Performans oncesi sen sahnede gezip feedbackte problem olusturabilecek frekanslari olcup gerektigi miktarda kismaz isen nasil seslendirme isini yapiyorsun anlamadim. Onemli olan feedback i olusmadan onlemek. Feedback olustuktan sonra ister manual ister bilmem kac tane a/d ceviricidin olusan bilmem kac milyon khz islemcisi olan ekipmanla kes bir anlami yok.Ama sahne monitörü olarak kullanacaksan feedback önleyici kullanman lazım.
grego' Alıntı:NEXO piyasadaki en pahali kabinlerden biri.Para on planda ise neden NEXO?(bkz. Ertekin Aralik 2006 Listesi)Para ön plandaysa HK,NEXO, gibi markalara yönelmen lazım.
themuraty' Alıntı:jbl Eonları sadece klavyeye verebilirsin.Başka bir yerde kullanman çok güç.
osm1689' Alıntı:Dermanbey Yamaha MSR 400Aldım kullanıyorum hiçbir sorun da çıkarmıyor.