Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
"XP mimarisi" göremeyeceksin artık Turkarmoni.Turkarmoni' Alıntı:Microsoftun standart satış politakalarından biri bana göre.Ne zaman sağlam bir xp mimarisi görürüm o zaman geçiş yaparım...
Olur.Turkarmoni' Alıntı:...Şimdilik vista kullanmayın yeter.
Muhtemelen internette yazılanlar korkutmuştur seni de.psygnosis' Alıntı:Windows Vista'ya hiç itibar etmedim...
Windows işletim sistemlerini ortalama kullanıcı seviyesi üstünde bilmiyor ve kullanmıyorsan, herhangi bir yeni işletim sistemine ilk çıktığı günden geçmemen önerilir.psygnosis' Alıntı:Haliz hazırda XP kullanmaya devam ediyorum...
3-4 aydır "Release Candidate" sürümünü kullanıyorum. Gayet iyi o bile. Herhalde piyasada satışa sunulan Windows7 de iyi olur.psygnosis' Alıntı:...Kullanan, deneyen, sürücü, yazılım vs. sorun yaşayan, beğenen var mı?..
ilterocktive' Alıntı:Ama dediğim gibi... eğer "Paralel port internet kameramın sürücüsü yok" gibi herkesin sorunu olmayacak nedenlerden ötürü mızıklamak istemiyorsan bekle. Bekle, millet senden önce uğraşsın, sen (varsa) sorunlar çözülmüşken geçişini yap. Tabakhaneye bir şey yetiştirme derdinde değilsen.
Onda tabii ki haklısın.ec' Alıntı:Bu tehlikeli ve pek de iyi olmayan bir yaklaşım. Kullanılan işletim sistemi oldukça yüksek bir miktara satılan ticari bir ürün. Eğer burada kastettiğimiz bir Linux dağıtımı olsaydı, dediğinize hak verirdim. Fakat siz bu ürünü alırken donanımınızı destekleyeceğini düşünerek alıyorsunuz ve bunun için para veriyorsunuz...ilterocktive' Alıntı:Ama dediğim gibi... eğer "Paralel port internet kameramın sürücüsü yok" gibi herkesin sorunu olmayacak nedenlerden ötürü mızıklamak istemiyorsan bekle...
ilterocktive' Alıntı:"XP mimarisi" göremeyeceksin artık Turkarmoni.Turkarmoni' Alıntı:Microsoftun standart satış politakalarından biri bana göre.Ne zaman sağlam bir xp mimarisi görürüm o zaman geçiş yaparım...
Safranbolu'yu bir ziyaret et, etmediysen. Orada çok güzel evler var... Safranbolu mimarisi.
Olur.Turkarmoni' Alıntı:...Şimdilik vista kullanmayın yeter.
Bir şeyden anlayarak yazmaya başlayacağın günü iple çekiyorum, Turkarmoni.
İmzana ismini ve web sitenin adresini koymamış olsan, "Cenk yine troll'lük yapıyor diyeceğim", ama öyle de değil... nasıl bir kendine güvendir yahu bu... şaka gibi.
Vay vay vay...Turkarmoni' Alıntı:Sen şaka zannet o zaman.Kendime güvenmesem bilmediğim bir konu altına neden yazayım.Xp her türlü donanıma uyumlu işte daha ne açıklaması olsun bu işin.Geçen webcam driverını bile tanımadı vista windows 7 için ise erken şimdilik.Windows 7 ye uyumlu oyunların bile listesi yeni açıklandı.
ilterocktive' Alıntı:Bir de düzgün yazabilsen...
Sabi-R' Alıntı:Türkarmoni,
yaşın genç. Büyüklerinin karşısında davranışlarını ona göre ayarla. Hem yaş, hem de uzmanlık olarak karşındaki senin büyüğün.